Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Φρίκη! Βιασμός ενηλίκου μειωμένης νοητικής αντίληψης


Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού ενήλικα άντρα μειωμένης νοητικής αντίληψης, από ομοχώριο του, η οποία διερευνάται από την Αστυνομία των Βάσεων Ακρωτηρίου.



Η τραγική υπόθεση, καταγγέλθηκε στην αστυνομία όταν το θύμα 40χρόνων αποκάλυψε στους οικείους του τη βαναυσότητα που ζούσε το τελευταίο διάστημα, κατονομάζοντας ως φερόμενο δράστη, 50χρονο ομοχώριο του.


Ο ύποπτος συνελήφθη και εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις απαγωγής, σεξουαλικής εκμετάλλευσης ατόμου μειωμένης αντίληψης και συνουσίας. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται να μιλήσει στους ανακριτές, εντούτοις οδηγήθηκε πριν από λίγο ενώπιον του δικαστηρίου των βρετανικών βάσεων για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Οι ανακριτές ζητούν την οκταήμερη κράτηση του.

Σύμφωνα με τη καταγγελία, η σεξουαλική κακοποίηση του 40χρονου γινόταν σε ερημική περιοχή, όπου ο φερόμενος δράστης ο οποίος παρουσιάζοταν ως φίλος, μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα.

Ο παραπονούμενος εξετάστηκε από ιατροδικαστή που ήρθε από την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκύψει ευρήματα που στοιχειοθετούν υπόθεση και δικαιολογούν την παρουσίαση του υπόπτου στο Δικαστήριο.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...