Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Kύπριoς επιχειρηματίας φέρεται να είναι o πατέρας τoυ 5χρoνoυ


Κύπριος όπως όλα δείχνουν είναι ο πατέρας του 5χρονου παιδιού της Ρουμάνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, ο άτυχος 5χρονος, που είδε την μητέρα του να αφήνει την τελευταία της πνοή μπροστά του, γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο πατέρας του.


Την ίδια ώρα, το πρόσωπο φέρεται να ξέρει τόσο ο 23χρονος γιος της γυναίκας (από άλλο γάμο) που κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές όσο και γείτονες που τα προηγούμενα χρόνια έβλεπαν τον Κύπριο άντρα να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πολίτης", πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας αυτός εργοδοτούσε στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα σε επιχείρηση που είχε στην περιοχή Μακένζι, ενώ είναι αυτός που κίνησε τις διαδικασίες για να λαμβάνει η Ρουμάνα επίδομα από το Γραφείο Ευημερίας.

Ο 23χρονος γιος της γυναίκας φέρεται να ισχυρίζεται ότι το πρόσωπο που φέρεται να είναι ο πατέρας του δίσμοιρου 5χρονου έχει οικογένεια στη Λάρνακα, η οποία δεν γνωρίζει για το παρελθόν του, ενώ παράλληλα χτυπούσε και εκβίαζε τη 42χρονη γυναίκα για να μην αποκαλύψει τίποτα.

cytoday.eu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...