Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Λάρνακα: Πωλούσαν μαϊμού περιοδικά για σύνδεσμο παιδιών

Μετά τη Λεμεσό, συνελήφθη στη Λάρνακα, Ελλαδίτης, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός πλαστών περιοδικών...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη του Ελλαδίτη, έγινε χθες στις 5 το απόγευμα μετά που είχε μεταβεί σε σπίτι για να πωλήσει περιοδικό.

Μέλη της αστυνομίας  ερεύνησαν  το εν λόγω πρόσωπο και εντόπισαν αριθμό πλαστών περιοδικών για την ευημερία του παιδιού τα οποία πωλούσε για το ποσό των 5 ευρώ έκαστο.


Στη συνέχεια οι ανακριτές  μετέβησαν σε γραφείο δεύτερου Ελλαδίτη, ο οποίος παρουσιάζεται ως υπάλληλος συνδέσμου για την ευημερία των παιδιών.  Στο γραφείο του εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός πλαστών περιοδικών τα οποία φαίνεται ότι οι επιτήδειοι  πωλούσαν σε ανυποψίαστους πολίτες, βάζοντας χέρι τα χρήματα.  Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη με τη σκηνή να  βρίσκεται υπό φρούρηση και τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

Δεν αποκλείεται ο εντοπισμός των περιοδικών και η σύλληψη του ελλαδίτη να είναι άσχετη με την υπόθεση της Λεμεσού και η δράση του «συλλόγου για την ευημερία των παιδιών» στην πόλη του Ζήνωνα να είναι ξεχωριστή αυτήν του «συλλόγου» στη Λεμεσό για την οποία τελούν υπό κράτηση επτά συνολικά πρόσωπα, μέλη οικογένειας, ελληνοκύπριοι και βούλγαροι.  Ο εν λόγω σύνδεσμος φέρεται να έχει αποσπάσει μισό εκατομμύριο ευρώ.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...