Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

8.000 Ευρώ Απέσπασε Ληστής Από Πρατήριο Βενζίνης Στη Λεμεσό

Ληστεία διαπράχθηκε το πρωί σε πρατήριο πετρελαιοειδών, στην κοινότητα Παλώδιας της Επαρχίας Λεμεσού, με τον ληστή να αποσπά οκτώ περίπου χιλιάδες ευρώ από χρηματοδέκτη, ο οποίος χρησιμοποιείτο από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου και ως χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, λίγο πριν τις 7 το πρωί κι ενώ ο 40χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου άνοιξε τον χρηματοδέκτη για να τοποθετήσει χρήματα, άγνωστος άνδρας τον πλησίασε, του ζήτησε τα χρήματα και τον κτύπησε με άγνωστο αντικείμενο στο κεφάλι.

Ο ληστής άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε ενώ ο 40χρονος, μόλις συνήλθε από το κτύπημα, τηλεφώνησε σε συγγενικά του πρόσωπα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες.

Ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως το έργο των αστυνομικών ανακριτών είναι δύσκολο, καθώς το πρατήριο βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο της κοινότητας και δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Σύμφωνα ωστόσο με το θύμα, ο δράστης μίλησε με κυπριακή προσφορά και περιγράφεται ηλικίας 25 με 35 ετών, ψηλός, λεπτής σωματικής διάπλασης.

Οι έρευνες της Aστυνομίας συνεχίζονται προς εντοπισμό και σύλληψη του ληστή.

onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...