Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώην συνάδελφος του Πούτιν στην KGB στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου;

Οι επτά Ρώσοι είναι μεταξύ των πελατών, που επλήγησαν περισσότερο από το "κούρεμα" στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα τον περασμένο Μάρτιο.


Ο Βλαντιμίρ Στραλκόφσκι, πρώην συνάδελφος του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην KGB, συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται την εφημερίδα «Moscow Times», μεταξύ των επτά Ρώσων, οι οποίοι προτάθηκαν ως υποψήφια μέλη για το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου.

Οι επτά Ρώσοι είναι μεταξύ των πελατών, που επλήγησαν περισσότερο από το "κούρεμα" στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα τον περασμένο Μάρτιο. Οι περισσότεροι από αυτούς, είναι μεγάλοι καταθέτες της Τράπεζας Κύπρου, οι οποίοι έχασαν δισεκατομμύρια δολάρια και μετά το "κούρεμα", τις καταθέσεις τους τις πήραν σε μετοχές της Τράπεζας. Ο Βλαντιμίρ Στραλκόφσκι πιθανόν να έχει ακόμα 10 εκατ. δολάρια στην Τράπεζα Κύπρου.

Άλλα γνωστά ονόματα είναι του αναπληρωτή προέδρου της Deutsche Bank για την Ανατολική Ευρώπη Ιγκόρ Λαζέφσκι και του Βλαντιμίρ Σιντόροφ, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε ως αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επενδύσεων στην Vneshekonombank.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...