Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Έγκλημα πάθους η τραγωδία στην Ορόκλινη Λάρνακας


Εγκλημα πάθους διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον γυναίκας 32χρόνων από την Ρουμανία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή της Ορόκλινης. 

Ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου, ο οποίος κατάγεται από την Ορμήδεια, πυροβόλησε δύο φορές τη γυναίκα με πυροβόλο όπλο και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια όσον αφορά το θάνατο του 50χρονου από την Ορμήδεια.

Η 32χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, εισήχθη στο χειρουργείο.

Θύτης και θύμα συγκατοικούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια στη Λάρνακα, αλλά η γυναίκα εγκατέλειψε τον 50χρονο. Τον τελευταίο χρόνο ο 50χρονος ζητούσε επίμονα επανασύνδεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 50χρονος, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, φέρεται να ανέμενε την 32χρονη έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε και να την τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο, θέτοντας ακολούθως τέρμα στη ζωή του.


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...