Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

28χρονος Βρετανός τραυματίας στο νοσοκομείο από χτυπήματα Κυπρίων

Ο 28χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως φέρει κάταγμα ρινός, εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Υπόθεση ληστείας, επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Συγκεκριμένα, Βρετανός τουρίστας ηλικίας 28 ετών μετέβη τραυματισμένος την Πέμπτη το πρωί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας από τον επί καθήκοντι ιατρό μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων μετέβησαν  στο νοσοκομείο και σε κατάθεση του , ο 28χρονος, τους ανέφερε πως γύρω στις 11 την Τετάρτη το βράδυ τον συνάντησαν 2 Κύπριοι οι οποίοι προσφέρθηκαν-  σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του-  να τον μεταφέρουν στο διαμέρισμα του στα Κονιά.

Τα δύο πρόσωπα , τα οποία – όπως είπε – δεν γνώριζε, αντί να τον μεταφέρουν στο διαμέρισμα του , τον μετέφεραν σε άγνωστο μέρος και αφού τον χτύπησαν,  του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο , το πορτοφόλι του , το οποίο περιείχε το ποσό των 270 ευρώ, καθώς και πιστωτικές κάρτες.

Ο 28χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως φέρει κάταγμα ρινός, εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του. Τα δύο πρόσωπα καταζητούνται και το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...