Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κύπρος: Εθίστηκε στα ναρκωτικά μέσα στις φυλακές


Επαφή του 30χρονου κατηγορούμενου με τις ουσίες εξάρτησης έγινε μέσα στις Κεντρικές Φυλακές όπου εγκλείστηκε για άλλη υπόθεση. Συνέχισε δε να χρησιμοποιεί ναρκωτικά μετά την αποφυλάκιση του, αλλά με αφορμή τη ...
σύλληψη του τον Δεκέμβριο του 2010 για κατοχή 8,4 γραμμαρίων κοκαΐνης και ίχνη κάνναβης, αντιλήφθηκε ότι χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος και παρέας.


Επισκέφθηκε γιατρό και ακολούθησε θεραπεία με αποτέλεσμα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο να είναι λειτουργικός και να μην έχει καμιά απολύτως σχέση με τα ναρκωτικά.

Ο 30χρονος εμφανίστηκε στο εδώλιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου παραδέχθηκε την κατοχή των πιο πάνω ναρκωτικών τα οποία είχε για δική του χρήση.

Ο συνήγορος του τόνισε πως ο κατηγορούμενος τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντική αλλαγή στη ζωή του και σήμερα έχει αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του για τα δύο του παιδιά και έχει λειτουργήσει δική του επιχείρηση.

Λαμβάνοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη η Δικαστής Μαρίνα Παπαδοπούλου επέβαλε στον κατηγορούμενο πρόστιμο €1.500 και τον δέσμευσε παράλληλα με εγγύηση €2.000 για δύο χρόνια. Η Δικαστής διέταξε όπως λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας ο κατηγορούμενος να καταβάλει το πρόστιμο με δόσεις €200 έκαστη.


philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...