Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κρέμασαν γάτα στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ

Για «απίστευτη διαστροφή» έκανε λόγο ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας Γάτων


Η κρατική ραδιοτηλεόραση της Κύπρου δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα προβλήματα βιωσιμότητας της, αλλά εδώ και χρόνια ζει και έναν «πόλεμο» για τις γάτες που κατοικοεδρεύουν στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ. Πολλοί υπάλληλοι εκφράζουν παράπονα για τον πολλαπλασιασμό των γατών που κυκλοφορούν στο ΡΙΚ και υποστηρίζουν ότι για αυτό ευθύνονται συναδέλφοι τους που τις συντηρούν. 


Ο πόλεμος σήμερα αγρίεψε καθώς άγνωστοι κρέμασαν μια γάτα στην εσωτερική περίφραξη του ΡΙΚ ακριβώς έξω από τα παράθυρα του Τμήματος Ειδήσεων όπου εργάζονται οι δημοσιογράφοι.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας Γάτων σε ανακοίνωση του αναφέρει: "Ελπίζουμε ότι αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο ούτε από τη Διεύθυνση ούτε από τους εργαζομένους στο ΡΙΚ και ότι θα διεξαχθεί άμεσα έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτής της απίστευτης διαστροφής".

"Ελπίζουμε", συνεχίζει η ανακοίνωση, "οι δράστες να μην ανήκουν στο προσωπικό του ΡΙΚ, διότι θα είναι πραγματικά τραγικό στο χώρο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να υπάρχουν άτομα που να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο".

"Τέτοια βάρβαρα και μακάβρια μηνύματα", δηλώνει ο Σύνδεσμος, "είναι απαράδεχτο να εκπέμπονται από οπουδήποτε και πολύ περισσότερο από το χώρο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...