Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Οι τρεις όροι που θέτει ο Βγενόπουλος προς την Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής

Τρεις όρους θέτει προς την Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής για να προσέλθει σε συνεδρίαση της, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε στο «ΣΙΓΜΑ» ότι έλαβε επιστολή από την Επιτροπή, με την οποία καλείται να παραστεί σε συνεδρίαση, στις 13 Δεκεμβρίου, και απάντησε γραπτώς θέτοντας τρεις όρους. «Εντούτοις, δεν έλαβα απάντηση από την Επιτροπή, αν θα ικανοποιήσει τους όρους μου, οι οποίοι αποτελούν προϋπόθεση για να έλθω στην Κύπρο» σημείωσε.


Οι τρεις όροι είναι: να είναι ανοικτή η ακρόαση, να αγορεύσει για περίπου πέντε ώρες πριν από την έναρξη των ερωτήσεων, να υπάρχουν τεχνοκράτες, οικονομολόγοι, εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών στις ερωτήσεις.

Κληθείς να σχολιάσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης, αν έλαβε την επιστολή με τους όρους του Ανδρ. Βγενόπουλου, δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός. Ερωτηθείς αν θα παραστεί τελικά ο Α. Βγενόπουλος, ο κ. Συλλούρης είπε ότι «ο ίδιος (ο Ανδρ. Βγενόπουλος) ξέρει». Στην ερώτηση αν η Επιτροπή έλαβε την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου και αν οι όροι του είναι τέτοιοι που μπορούν να ικανοποιηθούν, ο κ. Συλλούρης απάντησε ότι «δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...