Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Αλ. Τσίπρας: «Αδέλφια μας οι Κύπριοι, δεν παραδινόμαστε αμαχητί»

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην Κύπρο παραχωρούν αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η αντιπροσωπεία του κόμματος που είχε μεταβεί στην Κύπρο.

Τη στήριξή του στον κυπριακό λαό και τις επικρίσεις του για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τούτη την ώρα αισθανόμαστε περισσότερο από ποτέ τους Κυπρίους αδέρφια μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος της στάσης μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το δικό μας ‘εμείς’ σημαίνει ‘εμείς οι Έλληνες και οι Κύπριοι που δεν παραδινόμαστε αμαχητί, που αρνούμαστε να αποδεχθούμε τα μνημόνια ως μονόδρομο’», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι αυτό είναι που διαχωρίζει το ΣΥΡΙΖΑ από τη στάση των κ. Σαμαρά και Στουρνάρα, που «όταν λένε ‘εμείς’ εννοούν το Eurogroup και τους δανειστές». Κατηγόρησε επίσης τον Πρωθυπουργό ότι δεν είπε «ούτε μία κουβέντα για το «όχι» των Κυπρίων», το οποίο, όπως σημείωσε, δείχνει ότι «ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...