Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Παναγιωτόπουλος: θα τα βγάλουμε πέρα αν μείνουμε ενωμένοι


Μήνυμα ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν, με αναφορές στην κρίση και την Κύπρο, έστειλαν ο υπουργός Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος και ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης, μετά την στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε εξαιρετικά επίκαιρο το μήνυμα της σημερινής ημέρας. «Τα διδάγματα της ιστορίας αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Ελληνισμός τώρα δείχνουν ότι και πάλι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα βγάλουμε πέρα, υπό την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε ενωμένοι, θα κρατήσουμε την εθνική και την κοινωνική μας συνοχή και θα συνδυάσουμε την τόλμη με τη σύνεση, το υψηλό και δυνατό φρόνημα με τη φρόνηση» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε λόγο για ημέρα μνήμης και περισυλλογής για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον. «Η σκέψη μας είναι στην Κύπρο, στους Έλληνες ομογενείς παντού στον κόσμο. Τους στέλνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα προσπαθήσει, θα τα καταφέρει, θα ξανασταθεί όρθια, θα ξαναζήσει στιγμές δόξας», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα, συνεχάρη τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας «για την άψογη παρέλαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...