Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Πρόεδρος Κυπριακής Βουλής: Χολή και όξος από τους εταίρους μας


Του Μανώλη Καλατζή/enet.gr

Ο Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου διαμήνυσε προς του εταίρους της Κύπρου στην ΕΕ ότι αυταπατώνται εάν πιστεύουν ότι ο κυπριακός λαός υποτάσσεται σε εκβιασμούς και απειλές.

Σε δήλωση του αφού δέχθηκε το χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσίας , είπε ότι η φετινή επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας βρίσκει ολόκληρο τον Ελληνισμό, ιδιαίτερα τον κυπριακό Ελληνισμό να περνά κρίσιμες ώρες, ώρες δοκιμασίας.

«Δυστυχώς οι εταίροι μας αντί στήριξης και αλληλεγγύης προσέφεραν και προσφέρουν εκβιασμούς χολή και όξος», σημείωσε και ανάφερε ότι  η απάντηση μας είναι απλή: «Προτάσσουμε την εθνική αυτοπεποίθηση και την αντίσταση. Καθήκον μας είναι να ενεργήσουμε τάχιστα για να διασφαλίσουμε την εθνική ανεξαρτησία την εθνική κυριαρχία, αλλά και την εθνική μας αξιοπρέπεια».

«Ας μην έχουν αυταπάτες, αυτή την εθνοπρεπή και αξιοπρεπή απάντηση προτάσσει ο λαός  μας και στους εκβιασμούς και στις απειλές, αυτό άλλωστε είναι το μήνυμα της εθνικής επετείου που τιμούμε σήμερα», διαμήνυσε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...