Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Στυλιανίδης:Αναγκαία η ευρύτερη συναίνεση

Η κυβέρνηση έχει εξαρχής θέσει ως προτεραιότητά της, να διαμορφώνει ένα κλίμα ευρύτερης συναίνεσης και εθνικής συνεννόησης δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης.

Είναι βασική θέση της κυβέρνησης ότι μόνο μέσα σε κλίμα εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης μπορούν να αντιμετωπιστούν τα μείζονα και κρίσιμα προβλήματα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Και αυτό, σημείωσε, «η κυβέρνηση το λέει και το εννοεί παρόλες τις γνωστές ιδεολογικές διαφορές και πολιτικές διαφωνίες που υπάρχουν».

«Δυστυχώς, όμως, επιχειρείται να υπάρξει μερικές φορές, μπορεί και ασυνείδητα, κλίμα αχρείαστης αντιπαράθεσης», είπε ο κ. Στυλιανίδης. Διαβεβαίωσε στη συνέχεια ότι η κυβέρνηση θα επιμείνει στο κλίμα εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης, «αφήνοντας στο απυρόβλητο θέσεις και απόψεις που επιχειρούν να τραυματίσουν την εικόνα της κυβέρνησης - αφήνοντάς τες, βέβαια, πάντοτε στα πλαίσια του αυτοσεβασμού».

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της οικονομίας ο εκπρόσωπος παρέπεμψε σε δημοσκοπήσεις, οι οποίες, όπως ανέφερε, «αποδίδουν την κύρια ευθύνη για το πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση, κυρίως στην έλλειψη αποφάσεων της προηγούμενης κυβέρνησης τον κατάλληλο χρόνο, καθώς και σε παράγοντες του τραπεζικού τομέα».

«Έρχονται δύσκολες μέρες, διλήμματα σε διάφορα θέματα, μπορούμε να κινηθούμε όλοι παρόλες τις διαφορές μας, στην κοινή γραμμή αποφάσεων για το κοινό καλό», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...