Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

52 κιλά ναρκωτικών εντοπίστηκαν στη Λεμεσό!

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που φτάνει τα 52 κιλά και η οποία θα διοχετευόταν στην κυπριακή αγορά, εντόπισε σήμερα η ΥΚΑΝ, μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Γερμασόγειας, κατά την οποία συνελήφθηκε ένας 39χρονος.


Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, τέθηκε υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη αποθήκη που βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο. Τα μέλη της ΥΚΑΝ επενέβησαν όταν θεάθηκε ένα πρόσωπο να πλησιάζει το χώρο και να εισέρχεται εντός της αποθήκης.


Όπως διαπιστώθηκε, ο ύποπτος κρατούσε συσκευασίες με δυο κιλά κάνναβη, τα οποία είχε πάρει από βαλίτσα που ήταν κρυμμένη εντός της αποθήκης, ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίστηκαν τρεις ακόμη βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 50 περίπου κιλά κάνναβης και 2 σχεδόν κιλά κοκαΐνης.

Ο 39χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα δυο κιλά κάνναβης που πήρε από τη μια βαλίτσα, θα τα πωλούσε σε άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ναρκωτικά έφτασαν στην Κύπρο από την Ολλανδία, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο έγινε κατορθωτή η εισαγωγή τους.

Ο 39χρονος απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει απασχολήσει ξανά την υπηρεσία, ωστόσο πρόσωπα του επαγγελματικού και οικογενειακού του περιβάλλοντος απασχόλησαν τις διωκτικές Αρχές σε παρόμοιες υποθέσεις και γίνονται εξετάσεις για να εντοπιστούν συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...