Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Μεθυσμένη 24χρονη έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στη Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται νεαρή 24χρόνων από τη Λετονία, η οποία λόγω μέθης έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα γνάθου, πλευρών, μηριαίου οστού, ρήξη ήπατος και εξάρθρωση ώμου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 2 τα ξημερώματα 24χρονη αλλοδαπή, η οποία βρισκόταν με άλλα τρία πρόσωπα στο διαμέρισμα της που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, και κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται να απώλεσε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό, από ύψος 12 περίπου μέτρων».

Στο διαμέρισμα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας και από τις εξετάσεις που έγιναν «διαπιστώθηκε ότι λόγω της μέθης της η 24χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το τρίτο όροφο του διαμερίσματος της. Γύρω στις 11 σήμερα το πρωί η νεαρή συνήλθε και ανακρινόμενη επιβεβαίωσε στην Αστυνομία όσα έγιναν στο διαμέρισμα της».
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...