Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Πάφος: Την μαχαίρωσε 3 φορές για 200 ευρώ


Μία απόπειρα δολοφονίας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Πάφο, όταν 57χρονος, άρπαξε το μαχαίρι και κάρφωσε τρεις φορές την 54χρονη Βουλγάρα σύντροφο του, που εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο πάτωμα.

«Ήταν διαπληκτισμός μεταξύ της ιδίας και του 57χρονου. Επίσης εξετάζουμε κάποιες πληροφορίες ότι και στο παρελθόν υπήρχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους και είχε ενημερωθεί η αστυνομία για τις διαφορές αυτές», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης.

Οι φωνές του ζευγαριού τράβηξαν την προσοχή γειτόνισσας η οποία ειδοποίησε τους ανακριτές του τμήματος ανιχνεύσεως εγκλημάτων. Λίγα λεπτά αργότερα, η 54χρονη εντοπιζόταν αιμόφυρτη στο πάτωμα της οικίας του συντρόφου με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 4 χρόνια.

«Στη σκηνή από τις έρευνες εντοπίστηκε μαχαίρι το οποίο φαίνεται να είναι το όπλο με το οποίο διαπράχθηκε η υπόθεση αυτή», είπε ο Αντρέας Αγγελίδης.

Η 54χρονη Βουλγάρα εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους ανακριτές, η αιτία του διαπληκτισμού ήταν διαφορά 200 ευρώ τα οποία της χρωστούσε ο 57χρονος και τα οποία του ζήτησε το πρωί.

Ο δράστης που συνελήφθη από τους ανακριτές και εναντίον του διερευνάται απόπειρα φόνου, υποστήριξε ότι αντέδρασε σε αυτοάμυνα, όταν η 54χρονη, πρώτη του επιτέθηκε με το μαχαίρι.



Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...