Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η Λεμεσός στρώνει τον «δρόμο των αστέρων»

Εισηγήτρια η ρωσική εταιρεία «Cyprus Walk of Fame»

Του Γιάννη Κωστακόπουλου / kathimerini.com.cy

Ο Δήμος Λεμεσού δεν θα επωμισθεί οποιοδήποτε κόστος, παρατήρησε ο Δήμαρχος

Μια πρόταση παίρνει το ...δρόμο της υλοποίησής της στη Λεμεσό. Όπως κοινοποιήθηκε σήμερα μετά από συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Λεμεσού, η εισηγήτρια ρωσική εταιρεία «Cyprus Walk of Fame», είναι έτοιμη να δημιουργήσει τομ λεμεσιανό ¨δρόμο των αστέρων» στην παλιά πόλη. Ως χώροι επιλογής προτείνονται είτε κάποιο γραφικό δρομάκι της παλιάς Λεμεσού, είτε σημείο της παραλιακής Επίχωσης.

Ο Δήμος Λεμεσού δεν θα επωμισθεί οποιοδήποτε κόστος, παρατήρησε ο Δήμαρχος, τουναντίον θα επωφεληθεί της προσφοράς της ρωσικής εταιρείας, δίνοντας και μ’ αυτή την καινοτόμο προσθήκη ώθηση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Σε προσφορές που θα προκηρυχθούν, θα αποφασιστεί ποια θα είναι η βάση-έμβλημα, μέσα στην οποία θα αφήνουν το «αποτύπωμά» τους οι επώνυμοι, οι οποίοι μπορούν να είναι κύπριοι ή ξένοι. Κατατίθενται εισηγήσεις ήδη για το γνωστό αστέρι του Hollywood, ή το αποτύπωμα του λιονταριού που είναι το έμβλημα της Λεμεσού. Από ειδική  Επιτροπή, ή μετά από ψηφοφορία στο διαδίκτυο,  θα αποφασίζεται για τους άξιους που θα  υπογράφουν στο «δρόμο των αστέρων» και θα πιστοποιούν το πέρασμά τους από την Λεμεσό.

2 σχόλια:

  1. Anti tin miza tou Kitti en na akousoume kai gia tis mizes tis lemesou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @petroula αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παει να πραγματοποιηθεί ..διάβασε καλύτερα κυρία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...