Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Χρυσαφικά 10.000 ευρώ κλάπηκαν από διαμέρισμα στην Π. Χρυσοχούς

Μαζί με τα χρυσαφικά, οι δράστες απέσπασαν και πορτοφόλι με 930 ευρώ


Οι δράστες πέτυχαν είσοδο- έξοδο παραβιάζοντας την κύρια είσοδο του διαμερίσματος με αιχμηρό αντικείμενο.

Χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και 1.000 περίπου ευρώ απέσπασαν από διαμέρισμα στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Η καταγγελία έγινε δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα χθες, από τον Κύπριο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ότι μεταξύ των ωρών 18:00 χθες το απόγευμα και 23:30 τη νύχτα ενώ απουσίαζε από το διαμέρισμά του, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτό και απέσπασαν από τη ντουλάπα του υπνοδωματίου ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσαφικά και διάφορα τιμαλφή αξίας 10 χιλιάδων ευρώ. Επίσης οι δράστες απέσπασαν και ένα πορτοφόλι που περιείχε 930 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο- έξοδο παραβιάζοντας την κύρια είσοδο του διαμερίσματος με αιχμηρό αντικείμενο.

Σε μια δεύτερη περίπτωση, γυναίκα κάτοικος της κοινότητας Μηλιού κατήγγειλε στην Αστυνομία στις 21:30 χθες το βράδυ ότι μεταξύ των ωρών 19:00 με 21:00 που απουσίαζε από την οικία της, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτό και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού πρώτα παραβίασαν συρόμενο παράθυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...