Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ασύλληπτος, από κάθε άποψη, ο βιαστής πα-τέρας

Εκδίκαση υπόθεσης βιασμού και στην Ελλάδα εκκρεμεί εναντίον του 54χρονου


Του Γιάννη Κωστακόπουλου / kathimerini.com.cy

Ο ύποπτος «πατέρας» σε υποθέσεις απαγωγής, βιασμού, αιμομιξίας και βίας στην οικογένεια, έχει εξαφανιστεί.


Άφαντος παραμένει ο 54χρονος «πατέρας», που καταζητείται από την Αστυνομία ως ύποπτος για τον βιασμό της 18χρονης κόρης του. Ο καταζητούμενος, που έχει ιστορικό στην παρανομία και ροπή στο έγκλημα, φέρεται να έχει και «ανοιχτό λογαριασμό» με την Δικαιοσύνη στην Ελλάδα για άλλη υπόθεση βιασμού.

Ο 54χρονος θεωρείται φυγόδικος αφού βρίσκεται στην Κύπρο, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσής του σε ελληνικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως εκτυλίχθηκαν τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη, ο βιολογικός «πατέρας», που σπάνια έβλεπε την κόρη του, αφού εκείνη είχε δοθεί από μικρή σε ανάδοχη οικογένεια, προσποιήθηκε ότι ενδιαφερόταν να δώσει λύση σε κάποιο προσωπικό της πρόβλημα. Αφού με δόλο την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του, την παρέσυρε σε ερημική περιοχή του Ζακακίου, όπου ασκώντας βία ήρθε σε συνουσία μαζί της. Ακολούθως την μετέφερε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε στο σπίτι της γιαγιάς της. Η παραπονούμενη μαζί με την μητέρα της την Τρίτη το πρωί, έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο ύποπτος «πατέρας» σε υποθέσεις απαγωγής, βιασμού, αιμομιξίας και βίας στην οικογένεια, έχει εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας και το αυτοκίνητό του. Πέρα των άλλων ερευνών και εξετάσεων στην υπόθεση και στο αυτοκίνητο του υπόπτου εστιάζει τις έρευνές της η Αστυνομία, προς αναζήτηση τεκμηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...