Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πα-τέρας βίασε την 18χρονη κόρη στην Λεμεσό

Yπόθεση απαγωγής και βιασμού, διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού. 18χρονη, κατήγγειλε βιασμό της από τον ίδιο της τον πα-τέρα! Με διακριτικότητα διερευνά την υπόθεση η Αστυνομία. Πατέρας και κόρη συναντήθηκαν τρεις φορές στη ζωή τους. 

Ο 54χρόνος απασχόλησε επανειλημμένα την αστυνομία με σωρεία αδικημάτων.

Ο βιασμός διαπραχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή του Λέιντυς Μάιλ. Όπως κατήγγειλε στις 5 το πρωί η 18χρόνη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, με τον πατέρα της συναντήθηκαν τρεις φορές στη διάρκεια της ζωής της καθώς μετά
το διαζύγιο των γονιών της, η ίδια μεγάλωσε σε ανάδοχη οικογένεια. Μετά την ενηλικίωση της η νεαρή επέλεξε να ζει με τη μητέρα της. Χθες, μάνα και κόρη τσακώθηκαν για οικογενειακούς λόγους, έτσι η 18χρόνη μετέβη στη γιαγιά της για να διανυκτερεύσει εκεί. Στη συνέχεια, τηλεφώνησε του πατέρα της για να συζητήσουν τα θέματα που προέκυψαν από το καυγά της με τη μάνα τς.

Ο 54χρόνος ανταποκρίθηκε και την παρέλαβε από το σπίτι της γιαγιάς της. Μάλιστα, συνοδευόμενος από τη φίλη του, την πήρε σε εστιατόριο για φαγητό. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι της φίλη του 54χρόνου για διανυκτέρευση. Στις δώδεκα τα μεσάνυκτα ο 54χρόνος είπε στη συμβία του ότι θα πάρει τη κόρη του στο σπίτι της γιαγιάς της. Στην κόρη είπε ότι ήθελε να πάνε ένα περίπατο μαζί για να συζητήσουν. Η νεαρή πείστηκε και μπήκε στο αυτοκινήτο.

Την μετέφερε στην παραλία του Λέιντυς μάιλ. Άρχισε να τη χαϊδεύει και όταν η 18χρόνη αντέδρασε ο πα-τέρας την άρπαξε από το λαιμό και απειλώντας την, τη βίασε. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε στο σπίτι της γιαγιάς της.

Σοκαρισμένη η 18χρόνη ενημέρωσε σχετικά τη μητέρα της, η οποία τη συνόδευσε στην αστυνομία όπου προέβη σε καταγγελία.

Η 18χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος παρέδωσε το πόρισμα τους στους ανακριτές. Εναντίον του 54χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις απαγωγής με σκοπό τη συνουσία, βιασμό, αιμομιξία και βία στην οικογένεια.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...