Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Φιλελεύθερος - Mega, ισχύς εν τη ενώσει

Η μεγάλη σημασία της συνεργασίας Φιλελεύθερου - Mega ως απάντηση στην κρίση, αναδείχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια εκδήλωση που οργάνωσαν από κοινού οι δυο οργανισμοί τιμώντας τους συνεργάτες τους, από το χώρο του επιχειρηματικού κόσμου και της διαφήμισης. 


Οι συνέργειες οργανισμών με κοινούς στόχους και προσανατολισμούς για να αντιμετωπίσουν ισχυρότεροι τις πιέσεις της εποχής ήταν το μήνυμα που πρόβαλαν στις ομιλίες τους, τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, όσο και ο εκδότης του Φιλελεύθερου, Νίκος Παττίχης και ο εκτελεστικός πρόεδρος του Mega, Κώστας Ζερβός.


Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, όπου με τη συνεργασία τους Mega και Φιλελεύθερος φιλοδοξούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην ενημέρωση και στη διαφημιστική προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος έκοψε τη βασιλόπιττα και χαιρέτησε τη συνεργασία, τονίζοντας ότι αυτή είναι ένα μήνυμα προς όλους ως απάντηση στην κρίση γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς «εν τη ενώσει η ισχύς», όπως είπε χαρακτηριστικά, παίρνοντας το μήνυμα από τον εκδότη του Φιλελεύθερου, Νίκο Παττίχη, που ξεκίνησε το χαιρετισμό του μιλώντας για το κληροδότημα των προγόνων μας «ισχύς εν τη ενώσει». «Στην Κύπρο βιώσαμε πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες και τα καταφέραμε», είπε ο Μακαριότατος, για να καταλήξει, «να είστε σίγουροι ότι κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε».

 Στο χαιρετισμό του, ο εκδότης του Ομίλου «Ο Φιλελεύθερος», Νίκος Παττίχης, υπογράμμισε ότι «προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μέσω των καλύτερων προϊόντων:  Πρώτες με διαφορά εφημερίδες, κορυφαία σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα περιοδικά, πρώτα σε ακροαματικότητα μουσικά ραδιόφωνα, τις πιο ισχυρές ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής   δικτύωσης. Kαι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ. Στις πρώτες θέσεις θεαματικότητας, ποιότητας και συνεχούς αναβάθμισης. Παράλληλα με τις υψηλού επιπέδου εκτυπωτικές υπηρεσίες της Proteas Press και τη διανομή προϊόντων σε 1.500 σημεία από το Πρακτορείο Διανομής Κρόνος».

Ο κ. Παττίχης σημείωσε ακόμα ότι «είμαστε πανέτοιμοι και πάνοπλοι μπροστά στις προκλήσεις του 2014», προσθέτοντας πως «με κοινή στρατηγική και κοινή εμπορική ομπρέλα Φιλελεύθερος και Mega παρέχουν στην αγορά της Κύπρου τα καλύτερα εφόδια για αποτελεσματική, πολυεπίπεδη προβολή, έντονη προώθηση και αξεπέραστη διάχυση διαφημιστικών μηνυμάτων σε στοχευμένα κοινά».

Φιλελεύθερος και Mega μαζί, είπε ο κ. Παττίχης, «θέλουν μεθοδικά και αποφασιστικά να συμβάλουν δημιουργικά στην αλλαγή. Για μία νέα Κύπρο, που συνειδητοποιεί τις συνθήκες και αντιλαμβάνεται τις επιταγές των καιρών».

 Από την πλευρά του ο εκτελεστικός πρόεδρος του Mega, Κώστας Ζερβός, τόνισε στην ομιλία: «Με βάση την εμπορική συνεργασία με το συγκρότημα του Φιλελευθέρου, μια κοινή πορεία που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι του 2013 συνεχίζουμε πιο δυνατοί, πιο ανανεωμένοι με την υπόσχεση το 2014 ότι θα πρωτοστατήσουμε στην έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, προσφέροντας την ίδιαν ώρα τις εκπομπές που θα ψυχαγωγήσουν τους τηλεθεατές, προβάλλοντας ταυτόχρονα όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις».

 Ο Σύμβουλος Προγραμμάτων του Mega, Γιώργος Χουλιάρας, χαιρέτησε με τη σειρά του τη συνεργασία των δυο οργανισμών και αναφερόμενος στο προϊόν που προσφέρει στο κυπριακό τηλεοπτικό κοινό το Μεγάλο κανάλι, τόνισε πως καμία κρίση δεν θα σταθεί εμπόδιο στις νέες ιδέες που υπάρχουν στα σκαριά. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα νέα προγράμματα του καναλιού για το επόμενο εξάμηνο και κατέληξε πως με αγάπη, δουλειά αλλά και με σεβασμό προς τον τηλεθεατή, θα έρθουν κι άλλα ακόμη πιο καλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και της διαφήμισης. Μεταξύ άλλων, ο Φώτος Φωτιάδης, Κρίστης Χασάπης, Κωστάκης Λοϊζου, Νινώ Μιχαηλίδου, Αλέξης Χαραλαμπίδης, Μιχάλης Χειμώνας, Γιώργος Γεωργίου, Μάριος Καμπανελάς, Δώρος Ηλιοδώρου, Άριστος Ριρής, Μάριος Σαββίδης, Μάριος Λουκαίδης, Τάκης Φειδίας, Παύλος Φωτιάδης, Λούης Λοϊζου, Κώστας Κουτσός, Νικόλας Σιακόλας, Δικράν Ουζουνιάν, Πανδώρα Τσεριώτου, Ανδρέας Ελευθεριάδης, οι διευθυντές όλων των διαφημιστικών εταιρειών κ.α. -

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...