Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμεσός: Τον μαχαίρωσαν στο δρόμο

Με σοβαρά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματος του, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από μαχαίρι, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Λεμεσού αγνώστων στοιχείων άνδρας, ο οποίος εκτιμάται πως είναι ευρωπαϊκής καταγωγής.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, το θύμα που υπολογίζεται να είναι 30 με 35 ετών, φαίνεται να τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο και να καταδιώχθηκε από άγνωστα πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με τα ίχνη αίματος, διασταύρωσε τον παραλιακό δρόμο, εισήλθε στο δασούδι Λεμεσού και τρέχοντας στον πεζόδρομο, κατέληξε αιμόφυρτος σε παγκάκι.

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άγνωστος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, καθώς τα άτομα που τον εντόπισαν και τον μετέφεραν, δεν έχουν αφήσει οποιαδήποτε στοιχεία πέραν από ένα αριθμό κινητού τηλεφώνου, το οποίο ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις των αστυνομικών ανακριτών.

Ο κ. Σωτηριάδης είπε πως “το θύμα φέρει τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματος του και συγκεκριμένα στην πλάτη και στη μύτη καθώς και στο σημείο της σπλήνας, όπου και είναι και το σοβαρότερο, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς”. Η κατάσταση της υγείας του, συμπλήρωσε, κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Η σκηνή, την οποία επισκέφθηκε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, αποκλείστηκε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...