Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Το ΑΚΕΛ καταγγέλλει τον διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ


Το ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ, επειδή όπως υποστηρίζει δεν επέτρεψε τηλεφωνική παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Ως ΑΚΕΛ καταγγέλλουμε ως απαράδεχτη και αντιδημοκρατική την ενέργεια του Διευθυντή Ειδήσεων του ΡΙΚ να μην επιτρέψει τηλεφωνική παρέμβαση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος, στο ψεσινό κεντρικό δελτίο του σταθμού, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να απαντήσει στις ανυπόστατες κατηγορίες κατά του ΑΚΕΛ και της προηγούμενης κυβέρνησης, από πλευράς Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο στούντιο.

Η παρεμπόδιση από πλευράς του κ. Καρεκλά να ακουστεί η αντίθετη άποψη, έστω τηλεφωνικά, δίπλα στις επανειλημμένες ανυπόστατες κατηγορίες του κυβερνητικού εκπροσώπου, αποτελούν συνειδητή επιλογή αποστέρησης της πολυφωνίας και ξεκάθαρη αντιδημοκρατική ενέργεια.
Επισημαίνουμε δε ότι οι σχετικές δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ επί του θέματος δεν παρουσιάστηκαν παρά μόνο προς στο τέλος του δελτίου ειδήσεων.

Σε αντίθεση με τις ανυπόστατες κατηγορίες για δήθεν ΑΚΕΛοποίηση του ιδρύματος επί προηγούμενης διακυβέρνησης, το κρατικό κανάλι εξελίσσεται πλέον σε κυβερνητικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...