Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κυπριανού σε Παπούλια: Οι αποφάσεις της ΕΕ οδήγησαν σε κατάρρευση της οικονομίας της Κύπρου

Στις σκληρές αποφάσεις της ΕΕ για την Κύπρο, αποφάσεις που όπως είπε κατέστρεψαν την οικονομία , αναφέρθηκε ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας . Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε σκληρή την απόφαση του Eurogroup και υπογράμμισε πως η επίκληση των κοινοτικών για αλληλεγγύη πήγε περίπατο. 
«Τα πράγματα είναι άσχημα. Η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί προς το χειρότερο. Οι αποφάσεις οδήγησαν σε κατάρρευση όλου του χρηματοπιστωτικού τομέα και συνολικά της οικονομίας, καθώς οι περιορισμοί που έχουν τεθεί είναι τέτοιοι, που έχουν στραγγαλίσει τις επιχειρήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυπριανού.

Στην παρατήρηση του κ. Κάρολου Παπούλια, ότι η επίδειξη της αλληλεγγύης πήγε περίπατο, ο κ. Κυπριανού σχολίασε ότι «όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, δεν έχουν σχέση με αλληλεγγύη» και ότι στο Στρασβούργο που ήταν πρόσφατα «όλοι ξαφνιάστηκαν από τις αποφάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με αλληλεγγύη και διάσωση».

Συνάντηση του Γ.Γ. της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρο  Κυπριανού
 
Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του  κόμματος Ν. Κατσουρίδης συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ με επικεφαλής τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Σπύρο Λυκούδη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στη Βουλή, σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο Γ.Γ. του  ΑΚΕΛ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία  της Δημοκρατικής Αριστεράς για την κατάσταση και τις πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, καθώς και για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του ΑΚΕΛ.

Ο γραμματέας της ΚΕ της  Δημοκρατικής Αριστεράς, Σπύρος Λυκούδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του κόμματος στον κυπριακό λαό για τη δύσκολη περίοδο που περνάει και διατύπωσε της απόψεις της ΔΗΜΑΡ για την συνολικότερη κρίση στον ευρωπαϊκό χώρο και την αντιμετώπισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...