Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Εξιτήριο εντός των επόμενων 48 ωρών για τον Ντίνο Μιχαηλίδη

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου θα λαμβάνει πρόσθετη ιατροφαρμακευτική αγωγή λόγω της χρόνιας στεφανιοπάθειας από την οποία πάσχει


Υπό παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα προκειμένου να δικαστεί σε σχέση με την εμπλοκή του στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, και σύμφωνα με σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται σε μία - δύο μέρες να λάβει εξιτήριο. 

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν το οποίο υπογράφουν ο Δρ. Πέτρος Μάτσας, εκτελεστικός ιατρικός διευθυντής του Νοσοκομείου και Δρ. Ευαγόρας Νικολαϊδης, ιατρικός διευθυντής και διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου, ο κ. Μιχαηλίδης εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της 21ης Αυγούστου λόγω ενοχλήσεων στο στήθος. Προστίθεται ότι «είναι γνωστός καρδιοπαθής/στεφανιοπαθής με προηγούμενο ιστορικό αγγειοπλαστικών και παρακαμπτήριας εγχείρισης στεφανιαίων».

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, «κατά τη νοσηλεία του αποκλείσθηκε οξύ στεφανιαίο επεισόδιο, αλλά οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν χρόνια στεφανιοπάθεια για την οποία ενισχύθηκε από σήμερα η φαρμακευτική αγωγή».

«Λόγω της εισαγωγής του επιπρόσθετου φαρμάκου, θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για ακόμη μία-δύο μέρες οπότε αναμένεται να λάβει εξιτήριο», καταλήγει το ανακοινωθέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...