Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ανεξέλεγκτη παραμένει η πυρκαγιά στην Τραχυπέδουλα της Πάφου – Συνελήφθη 35χρονος


Εκτός ελέγχου, παραμένει δυστυχώς, μέχρι και αυτή την ώρα, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 11 το πρωί στην Τραχυπέδουλα της Πάφου.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου 35 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τη μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά που εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη στην περιοχή της Τραχυπέδουλας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη ύστερα από πληροφορία ότι κάποιο πρόσωπο θεάθηκε στην περιοχή συνελήφθη 35χρονος κατόπιν δικαστικού εντάλματος και ανακρίνεται.

Όπως πληροφορείται το PafosPress η κατάσταση παραμένει η ίδια με την πυροσβεστική υπηρεσία να δίνει πραγματικά μάχη για να δαμάσει τις φλόγες…

Για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με τον Εκρόσωπο Τύπου, εργάζονται 7 πτητικά μέσα, 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας, 2 της αστυνομίας, 2 ελικόπτερα του στρατού και ένα αεροπλανάκι του Τμήματος Δασών καθώς επίσης και 15 πυροσβεστικά οχήματα των Πυροσβεστικών και Αγροτικών σταθμών Πάφου και Λεμεσού καθώς και 2 οχήματα του Τμήματος Δασών, 2 οχήματα του Ταμείου Θήρας, 1 πυροσβεστικό όχημα της Πολιτικής Άμυνας, 1 εκσκαφέας και 1 καδενοφόρο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση πυρκαγιάς λόγω και του δύσβατου της περιοχής. Οι ισχυροί ανέμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν ακόμη περισσότερο το έργο της Αστυνομίας.

Προς το παρόν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή…

Για την κατάσβεσή της μεγάλης πυρκαγιάς που στο πέρασμα της κατακαίει δεντρα, αμπέλια και άγρια βλάστηση, εργάζονται πάνω από 80 άτομα.

Να σημειωθεί ότι άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής στο μήνυμα για την πυρκαγιά αφού κατεφθασε στο μέρος αμέσως…
PafosPress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...