Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Σάλος στην Κύπρο: Πάρτι αστυνομικών με κρατούμενους και χορεύτριες στο κελί!

Οι αστυνομικοί αντί να φρουρούν κρατούμενο ο οποίος είχε προφυλακιστεί, του έδωσαν τα κλειδιά του κελιού για να μπαινοβγαίνει χωρίς να τους ενοχλεί - Παλιός γνώριμος της αστυνομίας καθώς ασχολείται με τη παροχή προστασίας σε νυχτερινά κέντρα

Κύπριοι αστυνομικοί που υπηρετούν στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας στη Λευκωσία, βρίσκονται υπό έρευνα ενώ δύο έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, … γιατί συμμετείχαν σε πάρτι με χορό της κοιλιάς ενώ είχαν παραδώσει και τα κλειδιά των κελιών σε κρατούμενο!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» οι αστυνομικοί αντί να φρουρούν κρατούμενο ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί, του  έδωσαν τα κλειδιά του κελιού για να μπαινοβγαίνει χωρίς να τους ενοχλεί. Ο κρατούμενος  είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας καθώς ασχολείται με τη παροχή προστασίας σε νυχτερινά κέντρα. Στις 29 Ιουλίου το βράδυ αν και μετά τις 7 απαγορεύεται κάθε επίσκεψη στα κρατητήρια, οι αστυνομικοί επέστρεψαν σε φίλους του κρατούμενου να τον δουν στις 10:30 και να του φέρουν και φαγητό από γνωστό εστιατόριο. Ο κρατούμενος για να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς έφερε στα κρατητήρια γυναικεία συντροφιά και μια χορεύτρια για να διασκεδάσουν όλοι μαζί με χορό της κοιλιάς και άλλα καλλιτεχνικά νούμερα.

Το πάρτι καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας των κρατουμένων και τώρα ο αξιωματικός που ορίστηκε για να κάνει την έρευνα διαπιστώνει πράματα και θάματα. Μάλιστα σε κάποιες στιγμές έκλειναν και τα φώτα ώστε να μην καταγράφονται από τις κάμερες τα όσα συνέβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...