Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΑΚΕΛ: Προχειρότητα Και Αυτοσχεδιασμός Στο Θέμα Των Αδιόριστων Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών

Για προχειρότητα και αυτοσχεδιασμό, επέκρινε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκο Κενεβέζο ο Επικεφαλής του Γραφείου Παιδείας της ΚΕ ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, αναφορικά με το θέμα των αδιόριστων συμβασιούχων εκπαιδευτικών.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Χριστοφίδης αναφέρει ότι οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Κενεβέζου, «πέρα από το γνωστό επιθετικό ύφος, έχουν εντείνει την ανησυχία μας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ξεκάθαρα σε συνέντευξη του στο ΑΝΤ1, (το περασμένο Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013) ότι κατά την αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα εγκριθεί νομοσχέδιο για την πρόσληψη 150 εκπαιδευτικών στην Εθνική Φρουρά».

Σήμερα, συνέχισε, «ο Υπουργός Παιδείας μας είπε ότι η αξιοποίηση των εκπαιδευτικών στην Εθνική Φρουρά παραμένει μια εξαγγελία προθέσεων».

Το πρώτο, λοιπόν, που πρέπει να γίνει, είπε, «είναι ο υπουργός Παιδείας να συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να σταματήσει η προχειρότητα και ο αυτοσχεδιασμός, τον οποίο πληρώνουν δεκάδες οικογένειες συμβασιούχων και έκτακτων εκπαιδευτικών».

onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...