Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΔΗΣΥ: Ο Χριστόφιας οφείλει σεβασμό στους θεσμούς

«Πρέπει η Επιτροπή να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της», επισημαίνει ο νομικός σύμβουλος του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου ΔΗΣΥ, Χρήστος Τριανταφυλλίδης

Επιβάλλεται όλοι, ανεξάρτητα ποιοι είναι, να δείχνουν σεβασμό στους θεσμούς και όλοι να είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο, δήλωσε ο νομικός σύμβουλος του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου ΔΗΣΥ, Χρήστος Τριανταφυλλίδης σε σχέση με τα χθεσινά γεγονότα στην Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε ότι ο σεβασμός προς τους θεσμούς επιβάλλεται να επιδεικνύεται ακόμα περισσότερο από κάποιον, ο οποίος διετέλεσε μέχρι και πριν λίγους μήνες Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης, πρόσθεσε, η υποχρέωση σεβασμού των Νόμων, είναι ακόμα μεγαλύτερη για τον κ. Χριστόφια λόγω του πολιτειακού αξιώματος το οποίο κατείχε.

«Εναπόκειται τώρα σε έναν άλλο θεσμό, αυτόν του Γενικού Εισαγγελέα να εφαρμόσει αυτή την ισοτιμία όλων των πολιτών έναντι του Νόμου, αφού το θέμα έχει παραπεμφθεί ενώπιον του από την Ερευνητική Επιτροπή», πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά την Ερευνητική Επιτροπή, ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε ότι η θέση του ΔΗΣΥ είναι πως θα πρέπει η Επιτροπή να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της και στη συνέχεια, τόσο το έργο της Ερευνητικής Επιτροπής αλλά και όλα τα πεπραγμένα όλων όσοι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα της οικονομίας θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...