Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Λευκωσία: Διαμαρτυρία υπάλληλων της Cyta στο Προεδρικό Μέγαρο

Στην περίφραξη του Προεδρικού έχουν τοποθετήσει πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως «Ψήφισε Αλί Μπαμπά, έχει σαράντα κλέφτες»


Εκατοντάδες εργαζόμενοι στη Cyta (Aρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου), που πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας κατά των αποκρατικοποιήσεων στη Κύπρο, προσέγγισαν γύρω στις 10 το πρωί την πύλη εξόδου του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία, φωνάζοντας «κάτω τα χέρια από τη Cyta» και «η Cyta ανήκει στο λαό».


Οι διαδηλωτές είχαν ξεκινήσει νωρίτερα από τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στη Λευκωσία και κατά τη διάρκεια της πορείας, διένειμαν στον κόσμο φυλλάδιο, στο οποίο ξεκαθαρίζουν τα αιτήματά τους.

Στην περίφραξη του Προεδρικού έχουν τοποθετήσει πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως «Ψήφισε Αλί Μπαμπά, έχει σαράντα κλέφτες» και «Απαιτούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των συντάξεων μας».

Στην εσωτερική πλευρά του περιφραγμένου χώρου του Προεδρικού Μεγάρου βρίσκονται παρατεταγμένες δυνάμεις της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης και του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...