Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δηλώσεις Αναστασιάδη στη Wall Street Journal για άρση των περιορισμών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Wall Street Journal δηλώνει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα αρθούν όλοι οι περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων.  


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξηγεί ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα για άρση των εσωτερικών περιορισμών πολύ σύντομα και άρση όλων των περιορισμών για τις άλλες τραπεζικές δραστηριότητες, περιλαμβανομένων και των διεθνών, μέχρι το τέλος του χρόνου. 


Συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα παραχώρησε και ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, συγκεκριμενοποιώντας την άρση των εσωτερικών περιορισμών ενδεχομένως και εντός Απριλίου. Στη συνέντευξή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο Κυπριακό, δηλώνοντας ότι η επανέναρξη των συνομιλιών δίνει ελπίδα για την οικονομία και ότι η λύση μπορεί να δώσει ώθηση για ανάκαμψη της οικονομίας. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τονίζει ότι η λύση θα έχει οφέλη για όλους και σημείωσε ιδιαιτέρως τη δυνατότητα για εκμετάλλευση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων, που μπορούν, είπε, να εξαχθούν στην Τουρκία μέσω αγωγού.
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...