Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σοκ: Πατέρας πήγε με τον νεκρό του βρέφος σε αστυνομικό σταθμό της Λεμεσού

Τραγική είναι η ιστορία νεαρού πατέρα από τη Λεμεσό, ο οποίος κρατώντας το νεκρό τετράμηνο βρέφος του, ζήτησε βοήθεια από την τροχαία Λεμεσού. Με ανοικτό το στόμα έμειναν τα μέλη της τροχαίας, αντικρίζοντας το μελανιασμένο άψυχο σώμα, του μικρού αγγέλου.

Συγκλονισμό ανά το παγκύπριο προκαλεί, ο τραγικός θάνατος τετράμηνου βρέφους στη Λεμεσό. Νεαρός Ρουμάνος, κρατώντας το νεκρό του αγοράκι σε παιδικό κάθισμα, επισκέφθηκε την τροχαία Λεμεσού, ζητώντας βοήθεια και παρηγοριά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί, όταν ο τραγικός πατέρας, εισήλθε στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας στους αστυνομικούς ότι «αυτό είναι το μωρό μου και είναι πεθαμένο». Αποσβολωμένοι οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν μελανιασμένο, παγωμένο και δεν αντιδρούσε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο διακόμισε το αγοράκι στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν όντως νεκρό.

Το αγοράκι γεννήθηκε πρόωρα στο νοσοκομείο Λεμεσού, στις 17 Δεκεμβρίου και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο λόγω πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με τον ιατρικό φάκελο, το βρέφος έπασχε από σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας.

Η αστυνομία επισκέφθηκε αμέσως το σπίτι όπου διέμενε το άτυχο αγοράκι μαζί με τον πατέρα του, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πατέρας φρόντιζε το μωράκι καθώς έπρεπε, από την μέρα που τους εγκατέλειψε η σύζυγος του, η οποία πάσχει από σοβαρή μορφή ασθένειας και αναζητείται από την αστυνομία.

Αδιευκρίνιστη παραμένει, ωστόσο, η αιτία που προκάλεσε τον θάνατο στο βρέφος.

Οι πρώτες ενδείξεις αποδίδουν τον θάνατο σε σηψαιμία, πράγμα το οποίο θα διαφανεί την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...