Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη θεωρεί ότι… την παρακολουθεί η Ιστορία


Την ανάγκη να παραμερίσουν οι πολιτικές δυνάμεις στην Κύπρο τις διαφορές τους, και να συστρατευτούν στην κοινή στόχευση της υπέρβασης της σημερινής κρίσης, επεσήμανε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Αναστασιάδη, Χρίστος Στυλιανίδης.

“Οι συνθήκες που ζούμε, με την οικονομική τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας είναι πρωτόγνωρες. Είναι συνθήκες που επιβάλλουν σε όλους μας να λειτουργήσουμε συναινετικά, και παρ’ όλες τις διαφωνίες μας να κάνουμε την ενότητα πυξίδα των ενεργειών μας, μέσα από το διάλογο.

Είναι γνωστές οι διαφωνίες που υπάρχουν, σε επίπεδο φιλοσοφίας αλλά και χειρισμών. Ας θεωρηθούν αυτές οι διαφωνίες, λεπτομέρειες δευτερεύουσες. Το πρώτιστο είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ενότητας.

Μας παρακολουθεί η Ιστορία, και η ιστορική ευθύνη δεν είναι κενό σχήμα λόγου. Είναι λόγια που επιβάλλουν πράξεις και έργα.

Αποφύγαμε την ολοκληρωτική χρεοκοπία. Τώρα προχωρούμε και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί, για να ξαναχτίσουμε την οικονομία και τον τόπο μας”, σημειώνει με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Χρίστος Στυλιανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...