Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Μαλάς: Ο Αναστασιάδης δεν είχε το σθένος…

Επίθεση στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη εξαπολύει ο Σταύρος Μαλάς, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί σήμερα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”. Ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ για την Προεδρία της Κύπρου, που ηττήθηκε από τον Νίκο Αναστασιάδη, καταλογίζει στον σημερινό ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου “υποτελική ευρωλαγνεία”, και του επιρρίπτει ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η Μεγαλόνησος, λόγω των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για το Μνημόνιο.

“Αποδείχτηκε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν είχε το σθένος διαχείρισης κρίσεων, ειδικά όταν η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες ασφυκτικών πιέσεων. Τις τελευταίες μέρες επιδίδεται σε μια επικοινωνιακή τακτική επίρριψης όλων των ευθυνών στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Και φυσικά έγιναν λάθη από την προηγούμενη διακυβέρνηση, αλλά το να απεκδύεσαι της δικής σου ευθύνης για τις πράξεις σου σε περίοδο κρίσης, αποτελεί πολιτική μωρία.

Προβλέπω ότι οι ξένοι θα επιδιώξουν και στο Κυπριακό να μας φέρουν ξανά ενώπιον σκληρών διλημμάτων. Και αυτό γιατί μας έχουν αποδυναμώσει πολιτικά και οικονομικά, και μας έχουν μερικώς αποξενώσει από παραδοσιακούς φίλους.

Η οικονομική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα σίγουρα δεν βοηθάει”, ήταν τα λόγια του Σταύρου Μαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...