Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Κύπρος: Η οικονομία σταθεροποιείται, λέει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια ελπιδοφόρα σταθεροποίηση της κατάστασης, η οποία θα ωθήσει την οικονομία σε τροχιά εξόδου από την κρίση»

Η πιστή εφαρμογή του Μνημονίου αποτελεί τη μόνη γρήγορη οδό για έξοδο από την κρίση, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, κάνοντας παράλληλα λόγο για «ελπιδοφόρα σταθεροποίηση της κατάστασης» στην οικονομία.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το Συμβούλιο εξέτασε την πορεία υλοποίησης του Μνημονίου και τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, υπό το φως των εξελίξεων της αξιολόγησης από την Τρόικα.

Πρόσθεσε ότι το Συμβούλιο κατέθεσε προτάσεις και απόψεις προς τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση, οι οποίες, όπως είπε, θα δοθούν σύντομα και στα πολιτικά κόμματα.

Όπως είπε, «διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια ελπιδοφόρα σταθεροποίηση της κατάστασης, η οποία θα ωθήσει την οικονομία σε τροχιά εξόδου από την κρίση» και πρόσθεσε ότι «συμφωνήθηκε ότι η πιστή εφαρμογή του μνημονίου αποτελεί τη μόνη γρήγορη οδό για έξοδο από την κρίση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...