Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Λεμεσός: Συνελήφθη στην Κύπρο η πρώην σύζυγος του Ριμπολόβλεφ

Υπό κράτηση έχει τεθεί η εν διαστάσει σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα και νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα Ριμπολόβλεβα, σήμερα το μεσημέρι κατά την άφιξη της στην Κύπρο.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Έλενα Ριμπολόβλεβα, μόλις έφτασε στην Κύπρο σήμερα, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την κλοπή διαμαντιού ανεκτίμητης αξίας.


Το γεγονός της σύλληψης της και η κράτησή της στο ΤΑΕ Λεμεσού, επιβεβαιώθηκε από πηγές, οι οποίες αναφέρουν ότι η διαμάχη για το αντικείμενο αυτό αφορά την ίδια με τις κόρες της.Απ' όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Έλενα Ριμπολόβλεβα είχε πάρει αντικείμενο μεγάλης αξίας (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δακτυλίδι περίπου 25 εκατ. ευρώ), το οποίο είναι περιουσιακό στοιχείο των θυγατέρων της Εκατερίνα 24 και Άννας 13 ετών.


Ο διαχειριστής του εμπιστεύματος είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να επιστραφεί το διαμάντι, πράγμα όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα, όταν εκείνη θα έφθανε στην Κύπρο.

Με πληροφορίες απο philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...