Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΕΛ: Ζητεί δεύτερες σκέψεις για την Αρχή Κρατικών Εκθέσεων

Επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης διατυπώνει το ΑΚΕΛ με αφορμή την απόφαση για κλείσιμο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων.
"Πώς είναι δυνατόν την ώρα που η Κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για ανάκαμψη της οικονομίας, να οδηγεί σε κλείσιμο την Αρχή Κρατικών Εκθέσεων;", διερωτήθηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Βουλευτής του κόμματος Άριστος Δαμιανού.


Όπως είπε, το ΑΚΕΛ "καταγγέλλει την Κυβέρνηση ότι προχωρά με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς κανένα διάλογο, στην κατάργηση ενός φορέα που προσφέρει τα μέγιστα στην κυπριακή οικονομία".

"Χωρίς μάλιστα να λάβει υπόψη εναλλακτικές μελέτες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη συνέχιση της λειτουργίας της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, μελέτες που σε συνάρτηση με τα μέτρα που λήφθηκαν από την προηγούμενη Κυβέρνηση, θα μπορούσαν να βγάλουν την Αρχή από τα υπαρκτά διαχρονικά προβλήματα", πρόσθεσε.

Κάλεσε, τέλος, την Κυβέρνηση να κάνει δεύτερες σκέψεις, όχι μόνο να μην ξεπουλήσει το δημόσιο πλούτο και μεγάλης αξίας ακίνητη ιδιοκτησία της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, αλλά να μελετήσει τρόπους σε συνεργασία με το ΔΣ της Αρχής για μια καλύτερη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων έτσι ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί για την οικονομία της Κύπρου.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...