Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πληροφορίες για επίσκεψη Κέρι τον Μάρτιο στη Λευκωσία

Η αναμενόμενη επίσκεψη Κέρι στη Κύπρο - αν πραγματοποιηθεί - θα επιβεβαιώσει το αμερικανικό ενδιαφέρον για την διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο εντός Μαρτίου, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές. Η επίσκεψη Κέρι στην Κύπρο θα αποτελέσει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ισχυρή ένδειξη για το αμερικανικό ενδιαφέρον στο Κυπριακό και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει πλέον η Ουάσινγκτον στο ζήτημα.


Η αναμενόμενη επίσκεψη Κέρι στη Κύπρο - αν πραγματοποιηθεί - θα επιβεβαιώσει το αμερικανικό ενδιαφέρον για την διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού. Ήδη υπήρξε παρέμβαση του Μπάρακ Ομπάμα με δήλωση στήριξης της διαδικασίας αλλά και η επίεσκεψη της υφυπουργού εξωτερικών Βικτόριας Νούλαντς, η οποία έπαιξε καταλυπτικό ρόλο στη συμφωνία για το κοινό ανακοινωθέν.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν οποαδήποτε επίσημη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...