Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ντεκτάς: Αποτέλεσμα έξωθεν πιέσεων η κινητικότητα στο Κυπριακό

Η κατάσταση δεν είναι τόσο ελπιδοφόρα - Οι δηλώσεις από την ελληνοκυπριακή πλευρά είναι μακράν εκτός των απόψεων της τουρκοκυπριακής πλευράς για τη λύση


Η κινητικότητα στο Κυπριακό το τελευταίο διάστημα είναι αποτέλεσμα παρεμβάσεων ξένων δυνάμεων, δήλωσε ο λεγόμενος «αναπληρωτής πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Σερντάρ Ντενκτάς.


Ο κ. Ντενκτάς είπε ότι Ελλάδα, Τουρκία και οι δύο κοινότητες στην Κύπρο αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα, και δεν είναι τυχαίο ότι το Κυπριακό, για το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν λύση για πολλά χρόνια, μπήκε σε ένα κανάλι λύσης.

Ωστόσο, είπε ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο ελπιδοφόρα και πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις από την ελληνοκυπριακή πλευρά είναι μακράν εκτός των απόψεων της τουρκοκυπριακής πλευράς για τη λύση.

Ο Σερντάρ Ντενκτάς είπε ότι δεν πιστεύει στην ειλικρίνεια της ελληνοκυπριακής πλευράς και ότι θα πει «ναι» στη λύση λόγω πιέσεων. Λέγοντας πως η τουρκοκυπριακή πλευρά προετοιμάζεται επίσης για να πει «ναι» στη λύση, πρόσθεσε πως η τουρκοκυπριακή πλευρά θα πρέπει αυτή τη φορά να γνωρίζει σε τί θα πει «ναι» ή «όχι» και να είναι έτοιμη για κάθε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...