Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στην επιτροπή Οικονομικών το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών


Ενώπιον της αυριανής έκτακτης συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών που θα συζητηθεί το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών (ΚΑ) θα κληθούν να παρευρεθούν... οι αρμόδιοι Υπουργοί και το Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με τις συντεχνίες της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νικόλας Παπαδόπουλος, η Επιτροπή Οικονομικών συμφώνησε να καλέσει τη Διοίκηση των ΚΑ και τους αρμόδιους Υπουργούς για να έρθουν στην αυριανή έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών που θα γίνει στις 11.00 το πρωί «για να μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΚΑ και τις τελευταίες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον τερματισμό των υπηρεσιών συγκεκριμένου αριθμού προσωπικού των ΚΑ».

«Θεωρούμε ότι είναι ωφέλιμο και η Βουλή των Αντιπροσώπων να γνωρίζει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες γύρω από αυτές τις συζητήσεις γιατί και εμείς θέλουμε να συμβάλουμε στον αντικειμενικό στόχο και σκοπό που είναι η διατήρηση του εθνικού μας αερομεταφορέα», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ακόμη ότι «η Βουλή δεν έχει εκτελεστική εξουσία» και «δεν μπορεί να πάρει εκτελεστικές αποφάσεις σε σχέση με αυτά τα ζητήματα αλλά θέλουμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε για να μη βρεθούμε προ δυσάρεστων τετελεσμένων».
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...