Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Κύπρος: Πυροβολισμοί και ζημιές σε υποκαταστήματα της Λαϊκής

Με κυνηγετικό όπλο άγνωστοι έριξαν σήμερα τα ξημερώματα πυροβολισμούς στις γυάλινες προθήκες υποκαταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας, που βρίσκονται... στο Φρέναρος και το Αυγόρου.
Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές στις γυάλινες προθήκες των δύο υποκαταστημάτων.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής και εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου «σήμερα γύρω στις 04.28 τα ξημερώματα άγνωστος, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, έριξε πέντε πυροβολισμούς στις γυάλινες προθήκες υποκαταστήματος της Λαϊκής Τράπεζας στο Φρέναρος με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στις γυάλινες προθήκες του υποκαταστήματος».

Πρόσθεσε ότι «λίγο αργότερα γύρω στις 04.40 τα ξημερώματα άγνωστο πρόσωπο και πάλι με τη χρήση κυνηγετικού όπλου έριξε τέσσερις πυροβολισμούς στις γυάλινες προθήκες υποκαταστήματος και πάλι της Λαϊκής Τράπεζας στο Αυγόρου. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να προκληθούν ζημιές στις γυάλινες προθήκες του καταστήματος".

Από τις δύο σκηνές, σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, «έχουν ληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για διαλεύκανση των δύο υποθέσεων συνεχίζονται».
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...