Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ανήλικοι ληστές αρτοποιείου στον Ύψωνα

Από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήσαν νεαρής ηλικίας, λεπτής σωματικής διάπλασης και ύψους 1,70 μέτρου περίπου.

Θρασείς κι αποφασισμένοι εμφανίστηκαν οι νεαροί ληστές, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε αρτοποιείο στον Ύψωνα. Έχοντας ακάλυπτο το πρόσωπό τους και χωρίς να λαμβάνουν ιδιαίτερες προφυλάξεις , πρόταξαν μαχαίρι στην υπάλληλο ζητώντας τις εισπράξεις της από το ταμείο.

Ο ένας των νεαρών, χάνοντας την υπομονή του από την καθυστέρηση της υπαλλήλου, μπήκε ο ίδιος στο ταμείο κι απέσπασε από το συρτάρι του όσα χαρτονομίσματα βρήκε.

Το ποσό που κλάπηκε υπολογίζεται στα 130 ευρώ. Οι δύο νεαροί, μετά την διεκπεραίωση του «έργου» τους τράπηκαν σε φυγή.  Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις.

Αναμένεται πως οι δράστες σύντομα θα εντοπιστούν, αφού δόθηκε περιγραφή των χαρακτηριστικών τους από την μάρτυρα, ενώ συμπληρωματικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν κι από την καταγραφή από το σύστημα παρακολούθησης του καταστήματος. Η ηλικία των δραστών υπολογίζεται μεταξύ 15 και 18 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...