Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τέθηκαν υπό έλεγχο πυρκαγιές στη Μοσφιλωτή και Μιτσερό

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα γύρω στις 2.55 μ.μ. στην τοποθεσία Κληματούδι κοντά στην κοινότητα Μιτσερού, τέθηκε υπό έλεγχο στις 3.15 μ.μ. αφού έκαψε περίπου ένα εκτάριο καλυμμένο με αποκαλάμες και ελιές.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 17 άτομα του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία μεγάλα και τρία μικρά πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και δύο μικρά πυροσβεστικά οχήματα και ένας εκσκαφέας από την κοινότητα Μιτσερού.

Δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για τυχόν αναζωπύρωση. Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται από την Αστυνομία.

Εξάλλου, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι πυρκαγιά  που εξερράγη σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου,  γύρω στις 1.30 μ.μ.  στο Φράκτη της Μοσφιλωτής τέθηκε υπό έλεγχο  στις 2.45 μ.μ. αφού έκαψε επτά δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα  με άγρια  βλάστηση. Από την πυρκαγιά κάηκαν επίσης υποστατικά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 25 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με δέκα  πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...