Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κύπρος: Για κομματικούς διορισμούς από την Κυβέρνηση κάνει λόγο ο Κατσουρίδης


Όπου υπήρχαν θέσεις διορισμών αυτοί που επελέγησαν ήταν άτομα με συγκεκριμένη κομματική προέλευση, θέσεις και ιστορικό και το ίδιο, δυστυχώς, ίσχυσε και στις... πρόσφατες μεταθέσεις, όπου και πάλι κριτήριο ήταν η κομματική καταγωγή ενός εκάστου, δήλωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Νίκος Κατσουρίδης.

Γεγονός, συνέχισε, το οποίο δεν χρειάζεται ουδείς να αποδείξει, αφού τα βιογραφικά όλων όσων διορίστηκαν από την παρούσα διακυβέρνηση μιλούν από μόνα τους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ, ο κ. Κατσουρίδης είπε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χθες σε ομιλία του ανέφερε ότι η Κυβέρνηση του είναι η πρώτη που θέτει τέρμα στους διορισμούς με κομματικά κριτήρια.
Βέβαια από την άλλη, είπε, τόσο εμείς, όσο και ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία είμαστε μάρτυρες των συνεχών κομματικών διορισμών εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης του.

Τουλάχιστον, όμως, είπε ο κ. Κατσουρίδης, ας μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με δηλώσεις περί του αντιθέτου ούτε ο Πρόεδρος, ούτε οι Υπουργοί.
"Πόσο μάλλον όταν αυτές εκστομίζονται μπροστά σε ένα κοινό νέων ανθρώπων και επιστημόνων, τουλάχιστον ας μην προσπαθούν να δημιουργούν εικόνες διαφορετικές από αυτές που τους τελευταίους τέσσερις μήνες της διακυβέρνησης τους προωθούν", συμπλήρωσε.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...