Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Κομπίνα με πλαστά λαχεία στη Λεμεσό


Δεν μπορεί να θεωρηθεί άπληστος, αλλά ταυτόχρονα ο 40χρονος παραχαράκτης ξυστών λαχείων δεν έπρεπε να εγείρει υποψίες δείχνοντας κάποιο υπερβολικό λαχείο στους περιπτερούχους που ξεγελούσε. Ταυτόχρονα εγείρει υποψίες. 

Την κομπίνα του 40χρονου Αιγύπτιου που ζει στη Λεμεσό, αποκάλυψε η Αστυνομία  αξιολογώντας σχετική πληροφορία. Ο επιτήδειος επισκεπτόταν διαφορετικά περίπτερα στη Λεμεσό και προμηθευόταν με διάφορα είδη. Πάντα φρόντιζε ν’ αγοράζει απ’ το περίπτερο κι ένα ξυστό λαχείο, το οποίο πάντα κέρδιζε το ποσό των 20 ευρώ.

Είχε τον τρόπο ο 40χρονος ν’ αλλάζει το λαχείο που προμηθευόταν μ’ ένα από εκείνα που «κέρδιζαν» κι έκρυβε στην τσέπη του. Ανυποψίαστοι οι διαχειριστές των περιπτέρων, αντάλλασσαν το «κερδισμένο» λαχείο με τα είδη που αγόραζε ο Αιγύπτιος δίνοντάς του ρέστα. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας στην κατοχή του Αιγύπτιου, εντοπίστηκαν 43 πλαστά, ξυστά λαχεία.              
                                                              
Η δεύτερη σημερινή επιτυχία της Αστυνομίας στη Λεμεσό αφορά στη σύλληψη 30χρονου ελληνοκύπριου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Ο ύποπτος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές από το πρόσφατο παρελθόν για παρόμοιες παρανομίες, πιάστηκε μετά από πληροφορία που διαβιβάστηκε στη Δύναμη. Στην κατοχή του μάλιστα εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία κοσμημάτων αξίας πέραν των 6 χιλιάδων ευρώ, όπως και κάποια χρήματα.

Ο 30χρονος τέθηκε υπό διήμερη κράτηση με απόφαση του Δικαστηρίου, ενώ εκτιμάται πως οι ανακρίσεις που θα ακολουθήσουν στο ΤΑΕ Λεμεσού πιθανόν ν’ αποκαλύψουν πλουσιότερη δράση για τον ύποπτο σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...