Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμεσός: Τέσσερις ανήλικοι βίαζαν συστηματικά 13χρονη συμμαθήτρια τους!

Προφυλακίστηκαν και οι τέσσερις - Ένας από αυτούς βιντεοσκόπησε την ερωτική τους επαφή και την ανάγκαζε να κάνει σεξ και με τους άλλους φίλους του στο χώρο του σχολείου, εκβιάζοντας της ότι αλλιώς θα το ανεβάσει στο Facebook


Την προφυλάκιση τεσσάρων ανήλικων μαθητών 14 έως 17 ετών αποφάσισε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού για υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς μαθήτριας, ηλικίας 13 χρόνων. 

Για την ίδια υπόθεση είχε επίσης συλληφθεί και ανακριθεί ένας 13χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος. Οι ανήλικοι υποστηρίζουν ότι δεν βίασαν την 13χρονη αλλά είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της με τη θέληση της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από «εξομολόγηση» της 13χρονης σε καθηγήτρια της, στην οποία είπε ότι τους τρεις τελευταίους μήνες βιαζόταν επανειλημμένως από συμμαθητές της. Η 13χρονη φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με έναν από τους μαθητές, ο οποίος είχε καταγράψει τις συναντήσεις της σε βίντεο με κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια απειλούσε ότι θα  ανεβάσει το βίντεο  στο Facebook και την ανάγκαζε να κάνει σεξ και με τους άλλους φίλους του στο χώρο του σχολείου όταν αυτό ήταν κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 13χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος συμμετείχε και αυτός αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορεί να καταστεί ποινικώς υπεύθυνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...