Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμη η Κύπρος για συνεργασία με την Ελλάδα στο θέμα της ΧΑ

«Διερευνούμε υποθέσεις, δεν μπορούμε να διερευνήσουμε κάτι το οποίο συνέβηκε σε μια άλλη χώρα και να διερευνηθεί και στην Κύπρο ως ποινικό αδίκημα», επισήμανε


O υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε σήμερα πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αίτημα από πλευράς των ελληνικών Αρχών για οποιαδήποτε συνεργασία στο θέμα της Χρυσής Αυγής ή του αδελφού της κόμματος εδώ στην Κύπρο του ΕΛΑΜ. Σημείωσε πως αν υπάρξει οποιοδήποτε αίτημα για άμεση ανταπόκριση θα ικανοποιηθεί.

Είπε ακόμη ότι όσον αφορά στις φωτογραφίες που του παρέδωσε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, γίνονται προσπάθειες να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση, προσθέτοντας ότι υπάρχει δυσκολία λόγω του ότι αφορούν στο 2010.

Κληθείς να πει αν διενεργείται έρευνα και στην Κύπρο μετά και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι «στην Κύπρο διερευνούνται πράξεις οι οποίες συνιστούν αδικήματα». «Διερευνούμε υποθέσεις, δεν μπορούμε να διερευνήσουμε κάτι το οποίο συνέβηκε σε μια άλλη χώρα και να διερευνηθεί και στην Κύπρο ως ποινικό αδίκημα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...