Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τραμπζονσπόρ προς Τουρκοκυπρίους φιλάθλους: Οχι σημαίες του ψευδοκράτους στο ΓΣΠ

Η τουρκική ομάδα θα φτάσει στη Κύπρο από το νόμιμο αεροδρόμιο της Λάρνακας μέσω της Ρόδου. Ο αγώνας στο πλαίσιο του Europa League θα γίνει αύριο στις 10 στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία


H τουρκική ομάδα Τραμπζονσπόρ με ανακοίνωση της στα ΜΜΕ του ψευδοκράτους καλεί τους Tουρκοκύπριους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της με τη κυπριακή ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού, να αποφύγουν την μεταφορά στο γήπεδο συμβόλων του ψευδοκράτους ή άλλα πολιτικά σύμβολα. 

Η τουρκική ομάδα θα φτάσει στη Κύπρο από το νόμιμο αεροδρόμιο της Λάρνακας μέσω της Ρόδου. Ο αγώνας στο πλαίσιο του Europa League θα γίνει αύριο στις 10 στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η Τραμπζονσπόρ δίδει πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων και προειδοποιεί όσους θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι ότι απαγορεύεται το άνοιγμα σημαίας του ψευδοκράτους ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού συμβόλου στο ΓΣΠ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, γράφει η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, η ΟΥΕΦΑ θα τιμωρήσει με πολύ υψηλό πρόστιμο την Τραμπζονσπόρ. Θα διαιτητεύει ο Ισπανός, Antonio Miguel Mateu Lahoz και βοηθούς τους Pau Cebrian Devis και Jose Manuel Fernandez Miranda. Είναι η τρίτη φορά που η Τραμπζονσπόρ αντιμετωπίζει κυπριακή ομάδα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...