Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αυξήθηκαν οι χώροι τέλεσης πολιτικών γάμων στην Αγία Νάπα


Τον πρώτο πολιτικό γάμο στο καινούργιο χώρο που διαμόρφωσε πρόσφατα στο Κάβο Γκρέκο ο Δήμος Αγίας Νάπας, τέλεσε χθες ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος με φόντο... την ομορφιά της φύσης, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, αφού ο γάμος έγινε λίγο πριν τη δύση του ηλίου. Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ήταν από τη Ρωσία.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Καρούσος, «για να τελεστεί ο γάμος στο Κάβο Γκρέκο, ο Δήμος εξασφάλισε άδεια από το Τμήμα Δασών και ένας από τους όρους που τέθηκαν είναι ότι σε αυτό το σημείο θα πραγματοποιούνται μόνο δέκα τελετές το χρόνο».

Πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια του εμπλουτισμού και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει αυξήσει τις τοποθεσίες για την τέλεση πολιτικών γάμων». Γύρω στους 20 – 30 τουρίστες, οικογένεια, φίλοι και γνωστοί παρευρίσκονται σε κάθε γάμο που γίνεται στις διάφορες τοποθεσίες που έχει διαμορφώσει ο Δήμος, είπε και πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τις δραστηριότητες αυτές ωφελούν διάφορες επιχειρήσεις.
Ο κ. Καρούσος ανέφερε ακόμα ότι «σύντομα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γάμος στην περιοχή που βρίσκεται το δέντρο «Αόρατος», που έχει καταταχθεί ως το πιο πολυφωτογραφημένο δέντρο παγκόσμια».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας είπε ότι «παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον για την τέλεση πολιτικών αλλά και θρησκευτικών γάμων είναι μειωμένο, αφού διανύουμε το 2013, που θεωρείται από αρκετό κόσμο γρουσούζικο, εντούτοις με τη δημιουργία των νέων τοποθεσιών, τα έσοδα του Δήμου κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά δηλαδή γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ».

Είπε επίσης ότι «ο Δήμος Αγίας Νάπας εφαρμόζει την πολιτική της ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας, βάση της οποίας είναι ότι ο επισκέπτης θα έχει μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη».
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...